Bartiméus, Heliomare en Pluryn

REA College is ontstaan uit de samenwerking tussen Bartiméus, Heliomare en Pluryn. We werken nog steeds nauw samen met deze organisaties. Zo verwijzen zij regelmatig cliënten naar ons door die een beroepsopleiding willen volgen. En andersom zijn er studenten van REA College die werkervaring opdoen op de locaties van Bartiméus, Heliomare en Pluryn.

Samenwerking met ROC’s
Wij hechten veel belang aan een goede samenwerking met de ROC’s in de omgeving van onze locaties. Studenten die in het reguliere beroepsonderwijs niet terecht kunnen, volgen bij ons een beroepsopleiding op maat. Er zijn studenten die van REA College doorstromen naar een ROC. En op verschillende ROC’s zorgen we voor persoonlijke begeleiding van individuele studenten.

Overige partnerships
Wij hebben een uitgebreid netwerk in het bedrijfsleven. Op die manier houden wij een goede aansluiting op de arbeidsmarkt in alle sectoren waarvoor wij beroepsopleidingen verzorgen. Ook onderhouden wij goede contacten met het UWV en gemeentes, om aanmeld- en aanvraagprocedures zo vlot mogelijk te laten verlopen. 

Ik heb een vraag

Ik wil contact