Beroepsopleidingen op maat

Een beroepsopleiding bij REA College is altijd maatwerk. We hebben geen vaste opleidingsprogramma’s waaraan studenten zich moeten aanpassen. Liever praten we over interessegebieden. Binnen het interessegebied van jouw keuze stellen we een opleiding op maat samen. 

Overzicht interessegebieden

Daarnaast heeft elke locatie een uniek aanbod van opleidingen, trainingen en meer! Zie daarvoor de locatiepagina's

Aanvullende diensten

Om de kans op succes zo groot mogelijk te maken, bieden wij studenten voor, tijdens en na de opleiding verschillende extra diensten aan. De TalentenExpeditie is een programma om te ontdekken waar jouw talenten en interesses liggen. De Topklas is een schakeljaar tussen VSO-school en beroepsopleiding. ROC-studenten kunnen we in het reguliere beroepsonderwijs persoonlijk begeleiden. En studenten die een baan hebben,
kunnen we met jobcoaching ondersteunen. 

Overzicht aanvullende diensten

Persoonlijke omstandigheden kunnen een belangrijke rol spelen bij een geslaagde opleiding of de toeleiding naar werk. Wij begeleiden studenten bij het regelen van voorzieningen zoals vervoer, wonen of ADL-hulp. En wij ondersteunen ook bij alles wat te maken heeft met persoonlijke ontwikkeling en welzijn. Denk aan empowerment, therapie of psychosociale hulp.

Ik heb een vraag

Ik wil contact