Arnhem / Nijmegen

REA College heeft twaalf locaties, verspreid over het hele land. Hier kun je terecht voor beroepsopleidingen met begeleiding naar werkde TalentenExpeditie en de TOPklas. Daarnaast heeft elke locatie een uniek aanbod van opleidingen, trainingen en meer!

Benieuwd wat REA College Arnhem / Nijmegen  jou kan bieden? We zetten het voor je op een rij.

Opleidingen

Bij REA College Arnhem en Nijmegen kun je kiezen uit bijna alle opleidingsrichtingen.

Wij verzorgen en organiseren beroepsopleidingen binnen onze locaties, met eigen opleidingscoaches. Bijvoorbeeld in de richting Groen (met kas op eigen terrein) en Metaal (met een eigen ingerichte werkplaats). Ook organiseren we maatwerktrajecten in samenwerking met andere opleidingsinstituten. Wij hebben dus een breed aanbod voor onze doelgroep.

Samen met je coach kies je voor een richting die bij jou past – en waar werk in te vinden is. De opleiding stemmen we samen met jou af. Het is echt maatwerk!

Heb je interesse?
Neem dan contact op. Er is vaak meer mogelijk dan je denkt!

Wat doen wij nog meer?

Op onze locaties kun je ook terecht voor persoonlijke trainingen, modulaire scholing, workshops en (job)coaching. Oók als je geen beroepsopleiding bij ons volgt. Neem contact op, dan kijken we samen wat voor jou mogelijk is. Hieronder een greep uit ons aanbod.

Trainingen en workshops

  • Bijscholing binnen je vakgebied
    i.s.m. je werkgever, gemeente of UWV
  • Losse cursussen op maat binnen onze opleidingsrichtingen
  • Sollicitatietraining
  • Werknemersvaardigheidstraining
  • Empowerment

Coaching en begeleiding

Specifiek voor regio Arnhem

Meer weten over ons aanbod? Of staat wat jij zoekt hier niet bij?
Neem dan contact op. We kijken graag wat we voor jou kunnen doen!

De locaties

Wil je meer weten over de locaties Arnhem en Nijmegen?
Klik op de link voor meer informatie.

Contact

Via het nummer 088-779 23 00 kun je vragen naar onderstaande collega’s of stuur een mailtje naar betreffende persoon.

Online infomiddagen en open dagen REA College

Nieuwsgierig hoe het er op REA College aan toegaat? Neem deel aan onze Online Infomiddagen en - binnenkort - Open Dagen! Let op: op sommige locaties is het nodig om jezelf vooraf aan te melden voor de (Online) Infomiddag!

Bel of e-mail in dat geval even met de contactpersoon die hier boven bij deze vestiging vermeld staat.

Informatie over de open dagen.

Extra informatie voor gemeenten, UWV en werkgevers

U wilt uw klanten aan het werk krijgen. Daar dragen wij met onze expertise graag aan bij. Voor klanten met een ESB-indicatie verzorgen wij beroepsopleidingen op maat en begeleiding naar werk. Heeft uw klant geen ESB-indicatie, maar is er wel budget voor scholing, training of coaching? Ook dat verzorgen wij! Hierboven vindt u voorbeelden van opleidingen, trainingen, workshops en meer. Ook hebben we losse trajecten voor jongeren onder de 18 jaar.


Extra informatie voor onderwijs

Onze expertise delen we ook graag met andere onderwijsinstellingen. Zo kunnen we – naast studenten – óók uw medewerkers trainen en coachen. Bijvoorbeeld in het begeleiden van studenten met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ook andere specifieke onderwerpen kunnen we aan bod laten komen in een ‘train de trainer’-sessie op locatie.

Ik heb een vraag

Ik wil contact