Interessegebieden

Wat vind jij leuk om te doen? Waar ben jij goed in? Hieronder zie je voorbeelden van de vakgebieden waarin je een opleiding kunt krijgen bij REA College. Het zijn de richtingen waarin de meeste van onze studenten uiteindelijk een baan vinden.  

Daarnaast heeft elke locatie een uniek aanbod van opleidingen, trainingen en meer! Zie daarvoor de locatiepagina's

Administratie en economie

Werk je graag in een kantooromgeving? Vind je het leuk om ervoor te zorgen dat alles binnen een organisatie op rolletjes loopt? Dan is een beroepsopleiding op het gebied van administratie en economie iets voor jou.

Opleidingen

Groen

Vind jij het fijn om lekker buiten te werken? Of tussen de planten in een kas? Met een beroepsopleiding in de groensector kun je aan de slag bij een hoveniersbedrijf, bij een kwekerij, bij een tuincentrum of in het groenbeheer.

Opleidingen

Mediadesign

Wil je iets doen met jouw creatieve talenten? Met een opleiding in mediadesign ontdek je wat er allemaal komt kijken bij professioneel ontwerpen. Jouw eigen ideeën vormgeven. Leren omgaan met feedback. En samen met collega’s het perfecte resultaat voor de opdrachtgever neerzetten.

Opleidingen

ICT en informatica

Vind jij het leuk om oplossingen te bedenken voor problemen? Kun je logisch denken? Ben jij iemand die zich graag vastbijt in een vraagstuk? Van deze vaardigheden kun je jouw werk maken, door een opleiding in ICT en informatica te volgen.

OPLEIDINGEN

Metaal en techniek

Ben je handig? Heb je technisch inzicht? Hou je ervan om dingen te maken? Met een beroepsopleiding in metaal en techniek kun je echt werk maken van je talent. In deze sector is er heel veel vraag naar geschoolde mensen.

opleidingen

Zorg en welzijn

Ga je graag met mensen om en vind je het fijn om anderen te helpen? Kies dan voor een beroepsopleiding op het gebied van zorg en welzijn. Door de vergrijzing van onze samenleving is er steeds meer behoefte aan geschoolde krachten in deze sector.

Opleidingen

Of wil je een baan in een andere richting?

Heb jij een andere interesse dan de vakgebieden die hierboven staan genoemd? Wil je bijvoorbeeld aan de slag als beveiliger? Of fietsenmaker? Of nog iets heel anders? Wij staan open voor alle wensen.

 


Kom gewoon eens bij ons praten. Dan kijken wij samen met jou of we een individueel opleidingsprogramma kunnen samenstellen. Als het nodig is, vragen we aan andere organisaties om daarover met ons mee te denken.

CONTACT OPNEMEN 

Ik heb een vraag

Ik wil contact