Werkwijze: in 3 stappen naar een baan

Een vak leren, met uitzicht op een baan. Of een gerichte training, waarmee je snel aan de slag kunt. Bij REA College maken we er werk van, in 3 stappen. Deze werkwijze heeft zich in de praktijk bewezen. Van de studenten die bij ons een beroepsopleiding volgen, slaagt uiteindelijk 90%. En meer dan 60% van de afgestudeerden vindt een reguliere baan.

 

  • Stap 1: wat wil je en wat kun je?
  • Stap 2: beroepsopleiding op maat of gerichte training
  • Stap 3: aan de slag!

Stap 1: wat wil je en wat kun je?

Wij vinden het belangrijk dat jij een keuze maakt die past bij jouw persoonlijkheid en jouw capaciteiten. We doen eerst een uitgebreide intake. De meeste studenten nemen ook deel aan de TalentenExpeditie. Een intensief programma, waarmee je een goed beeld krijgt van jouw eigen talenten en kwaliteiten. 

Stap 2: beroepsopleiding op maat of gerichte training

Tijdens jouw opleiding of trainingstraject volg je een individueel programma en doe je praktische ervaring op binnen onze leerbedrijven. Naast vakgerichte vaardigheden leer je ook andere belangrijke dingen. Bijvoorbeeld: leren wat werkgevers van medewerkers verwachten. En leren samenwerken met collega’s.

Stap 3: aan de slag!

De stap waar het uiteindelijk om draait. Aan de slag. Wij ondersteunen je bij het vinden van een baan. En daarna neem je afscheid van REA College. Als het nodig is houden we nog wel contact. Voor jobcoaching bijvoorbeeld. Zodat je een goede start kunt maken.

Ik heb een vraag

Ik wil contact