Nieuws van REA College

REA afscheid

Elk jaar in de zomerperiode is het weer zover.. dan nemen we afscheid van de deelnemers die 3 jaar bij ons in traject zijn geweest. Een periode waarin stappen worden gezet op het gebied van scholing, stage- en werkervaring opdoen en vooral ontzettend veel persoonlijke groei. Wat is het waardevol om mee te mogen lopen met al deze mooie deelnemers. Vol trots en vertrouwen zwaaien we weer een groep deelnemers uit, ons cohort van 2020.

LEES MEER

REA Presenteert ! Een verslag...

Afgelopen dinsdag 4 juli was er weer een REA Presenteert! op onze locatie in Ermelo. 18 deelnemers hebben een presentatie gegeven over hun traject. Een mooie kans om de ‘schone was buiten te hangen’ en te delen met mededeelnemers, collega’s, opdrachtgevers en begeleiders. Het was weer een groot succes. Angsten zijn overwonnen, successen zijn gevierd, steun is gegeven en plezier is gedeeld. 

Het was weer een groot succes. Angsten zijn overwonnen, successen zijn gevierd, steun is gegeven en plezier is gedeeld. 

LEES MEER​​​​​​​

Het verhaal van Mohamed

Op de vlucht voor oorlog en slavernij komt de Somalische Mohamed Hassan als 9-jarige jongen met zijn ouders en broertjes aan in Nederland. Van een veilige thuisbasis is geen sprake: verhuizingen van het ene naar het andere vluchtelingenkamp, vergaande pesterijen op school en ruziënde ouders

Trots vertelt de nu 21-jarige Mohamed dat hij inmiddels bijna zijn mbo-2 opleiding op zak heeft en werkt als schoonmaker bij Breedweer.

LEES MEER

Ik heb een vraag

Ik wil contact