De Plantenmarkt brengt jouw tuin, terras of balkon in lentesfeer

Kan jouw tuin, terras of balkon wel wat lentesfeer gebruiken? Stem je plannen op 24 of 25 mei dan maar af op de jaarlijkse Plantenmarkt. In en rondom de kassen van de Groenopleidingen van het REA College Pluryn vind je een uitgebreid assortiment aan vaste planten en perkgoed. Het groen is met liefde en vakmanschap geteeld door studenten.

Studenten van de Groenopleiding werken ieder jaar toe naar de Plantenmarkt, die lokaal inmiddels voor veel mensen vaste prik is. De planten die er te koop zijn, hebben ze tijdens hun opleiding of bij hun stagebedrijf gekweekt.  Verkrijgbaar zijn onder andere planten als de Petunia, Verbena, Geranium, Salvia, Begonia en diverse kuipplanten. Evenals een assortiment siergrassen en vaste planten. Ook zijn er rode en voor het eerst ook gele pluktomaten te koop. Uit eigen kwekerij komt de Mandevilla, die bloeit vanaf de vroege zomer tot laat in de herfst. De lange bloeiperiode en haar prachtige trompetachtige bloemen maken de Mandevilla tot een absolute terrastopper.

De Plantenmarkt op het terrein van Kemnade Werkenrode, voorheen misschien bekend als Werkenrode Jeugd, is te bezoeken op vrijdag 24 mei van 10.00 tot 20.00 uur en op zaterdag 25 mei van 10.00 tot 16.00 uur. Het adres is Nijmeegsebaan 9 in Groesbeek. Bordjes op het terrein wijzen de weg naar de Plantenmarkt.