Eindhoven / Maastricht

REA College heeft twaalf locaties, verspreid over het hele land. Hier kun je terecht voor beroepsopleidingen met begeleiding naar werk en de TalentenExpeditie. Daarnaast heeft elke locatie een uniek aanbod van opleidingen, trainingen en meer!

Benieuwd wat REA College Eindhoven / Maastricht jou kan bieden? We zetten het voor je op een rij.

Opleidingen

Bij REA College Eindhoven en Maastricht kun je kiezen uit veel opleidingsrichtingen. Wij hebben dus een breed aanbod voor onze doelgroep. Sommige opleidingen ontwikkelen wij zelf, met eigen vakdocenten. Daarnaast bieden wij een grote variatie aan erkende opleidingen. Samen met je coach kies je voor een richting die bij jou past – en waar werk in te vinden is. De opleiding stemmen we samen met jou af. Het is echt maatwerk!

Heb je interesse? Neem dan contact op. Er is vaak meer mogelijk dan je denkt!

Wat doen wij nog meer?

Volg je geen beroepsopleiding bij ons? Ook dan kun je terecht bij onze locaties. Bijvoorbeeld voor een TalentenExpeditie, empowerment, sollicitatietraining, studievaardighedentraining, jobcoaching en stagebegeleiding.

Wil je meer weten over ons aanbod? Of staat wat jij zoekt hier niet bij? Neem dan contact op. We kijken graag wat we voor jou kunnen doen.

Meer weten over ons aanbod? Of staat wat jij zoekt hier niet bij?
Neem dan contact op. We kijken graag wat we voor jou kunnen doen!

Contact

Voor al je vragen over de locatie Eindhoven kun je terecht bij Carole Snellink via 06-827 912 70 of csnellink@reacollege.nl.

Voor locatie Maastricht kun je contact opnemen met Rob Keulers via 06-202 904 57 of rkeulers@reacollege.nl

Carole en Rob vertellen je graag meer over de mogelijkheden!

Online infomiddagen en open dagen REA College

Nieuwsgierig hoe het er op REA College aan toegaat? Neem deel aan onze Online Infomiddagen en - binnenkort - Open Dagen! Let op: op sommige locaties is het nodig om jezelf vooraf aan te melden voor de Online Infomiddag!

Bel of e-mail in dat geval even met de contactpersoon die hier boven bij deze vestiging vermeld staat.

Informatie over de open dagen.

Extra informatie voor gemeenten, UWV en werkgevers

U wilt uw klanten aan het werk krijgen. Daar dragen wij met onze expertise graag aan bij. Voor klanten met een ESB-indicatie verzorgen wij beroepsopleidingen op maat en begeleiding naar werk. Heeft uw klant geen ESB-indicatie, maar is er wel budget voor scholing, training of coaching? Ook dat verzorgen wij! Hierboven vindt u voorbeelden van opleidingen, trainingen, workshops en meer. Ook hebben we losse trajecten voor jongeren onder de 18 jaar.


Extra informatie voor onderwijs

Onze expertise delen we ook graag met andere onderwijsinstellingen. Zo kunnen we – naast studenten – óók uw medewerkers trainen en coachen. Bijvoorbeeld in het begeleiden van studenten met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ook andere specifieke onderwerpen kunnen we aan bod laten komen in een ‘train de trainer’-sessie op locatie.

Ik heb een vraag

Ik wil contact