REA College biedt talent een toekomst

Wil je graag een vak leren, maar kun je niet terecht in het reguliere beroepsonderwijs? Dan maakt REA College er werk van. Bij ons krijg je een beroepsopleiding op maat en begeleiding bij het vinden van een baan. 

Jouw eigen talent ontdekken, ontwikkelen en inzetten

Wij geloven dat iedereen een talent heeft. Bij REA College stimuleren we studenten vanaf 18 jaar om hun eigen talenten te ontdekken, deze verder te ontwikkelen en ze in de beroepspraktijk te gebruiken.

Ons uitgangspunt: zelfregie

Ons uitgangspunt is zelfregie. Jij neemt jouw toekomst in eigen hand, op basis van jouw wensen en jouw mogelijkheden. Jij kiest zelf jouw beroepsrichting. Jij doet de vaardigheden op die je nodig hebt. Jij doet je best om een baan te vinden. En wij ondersteunen jou daarbij. 

Beroepsopleidingen door heel Nederland

REA staat voor Route-Educatie-Arbeid. De eindbestemming is een baan. De route is een beroepsopleiding. REA College heeft 12 locaties door heel Nederland. Je kunt altijd een opleiding volgen bij jou in de buurt.

Werkwijze: in 3 stappen naar een baan

Bij REA College hanteren we een werkwijze in 3 stappen. Eerst bekijken we samen met jou wat jij graag doet en waar jij goed in bent. Daarna volg je bij ons een beroepsopleiding op maat. En tot slot ondersteunen we jou bij het vinden van een baan.

Partnerships: samen sterker

REA College is ontstaan als samenwerkingsverband tussen Bartiméus, Heliomare en Pluryn. REA College opereert onafhankelijk van deze organisaties en zoekt ook nadrukkelijk de samenwerking met andere partijen op.

Met partners in het bedrijfsleven, voor een goede aansluiting op de arbeidsmarkt. En bijvoorbeeld ook met ROC’s, het UWV en gemeentes.  

Bewezen succesvol

Onze slagingspercentages bewijzen dat onze aanpak werkt: 90% van onze studenten slaagt voor zijn of haar beroepsopleiding. En meer dan 60% van de afgestudeerden vindt een reguliere baan.

Ik heb een vraag

Ik wil contact