Online voorlichting REA College locaties Utrecht, Ermelo en Apeldoorn voor onderwijs en leerplicht medewerkers op 14 december van 14:30 tot 15:30 uur

Kent u jongeren met een beperking die (dreigen) uit te vallen in het reguliere beroepsonderwijs? Bijvoorbeeld als leerlingen te weinig sociale- en werknemersvaardigheden beschikken om zich staande te houden tijdens een stage of regulier werk?
 
Speciaal voor deze jongeren vanaf 17 jaar en zonder startkwalificatie heeft REA College een passend scholingstraject, altijd op maat en met als doel passend werk!

We vertellen u er graag meer over tijdens onze Online voorlichting op 14 december van  14:30 tot 15:30 uur, speciaal voor medewerkers uit het onderwijs.

Het programma

  • Een presentatie over de mogelijkheden bij REA College
  • Ruimte voor al uw vragen

Aanmelden
Wilt u deelnemen?
Stuur dan een e-mail naar voorlichtingbartimeus@reacollege.nl met als onderwerp ‘Voorlichting 14 december’.
Om de voorlichting overzichtelijk te houden hanteren we een maximaal aantal deelnemers dus meldt u op tijd aan.
 
Aangemeld? Dan krijgt u een week voor de voorlichting een link naar de online voorlichtingsbijeenkomst en op de dag van de bijeenkomst ontvangt u een reminder van ons.

Nu alvast meer over REA College lezen? Kijk op www.reacollege.nl
Graag tot bij de online voorlichting!

Dit is een online voorlichting voor medewewers uit het onderwijs en leerplicht. Bent u betrokken vanuit een gemeente of cursist en wilt u ook een online voorlichting volgen? Dat kan. Stuurt u dan een mail (mailto:voorlichtingbartimeus@reacollege.nl ) met als titel ‘voorlichting gemeente’ of ‘voorlichting cursisten’ en uw gegevens. Wij houden u vervolgens op de hoogte van voorlichtingsevenementen voor u.

Onze dienstverlening valt onder de Participatiewet en wordt vergoed vanuit een subsidieregeling met UWV, gemeenten en REA College.