Online voorlichting REA College locaties Utrecht, Ermelo en Apeldoorn voor cursisten op 8 februari van 14:30 tot 15:30 uur

Wil je graag een vak leren, maar lukt dat niet binnen het reguliere beroepsonderwijs? Dan maakt REA College er werk van. Bij REA College Bartiméus krijgen jongeren (onder andere met een visuele beperking) een beroepsopleiding op maat en begeleiding bij het vinden van een baan. Ontdek of dit bij jou past!

Op dinsdag 8 februari a.s. vindt er weer een online voorlichting voor cursisten plaats. Van 14.30 uur tot en met ongeveer 15.30 uur is er een presentatie over jouw mogelijkheden en aansluitend kun je al je vragen stellen.

Het programma

  • Een presentatie over jouw mogelijkheden bij REA College
  • Ruimte voor al je vragen

Meld je nu aan!

Om de voorlichting overzichtelijk te houden hanteren we een maximaal aantal deelnemers dus meld je op tijd aan. De online voorlichting wordt gegeven via Microsoft Teams.

Wil je je aanmelden?
Stuur dan een e-mail naar voorlichtingbartimeus@reacollege.nl met als onderwerp ‘Voorlichting 8 februari’ en vermeld in het bericht a.u.b. je naam en of je specifieke vragen hebt.
 
Aangemeld?
Dan krijgt je een week voor de voorlichting een link naar de online voorlichtingsbijeenkomst.

Nieuwsgierig?
Wil je alvast meer over REA College lezen? Kijk op www.reacollege.nl. Of lees het verhaal van ICT-er Ian, die na de Route-Educatie-Arbeid van het REA College een mooie baan vond.

De scholingstrajecten van REA College voor jongeren met een visuele beperking worden verzorgd op de REA vestigingen in Utrecht, Ermelo en Apeldoorn.  

Tot op de online voorlichting!

Voorlichting voor gemeenten en scholen

Dit is een online voorlichting voor cursisten. Bent u betrokken vanuit een gemeente of het onderwijs en wilt u ook een online voorlichting volgen? Dat kan. Stuurt u dan een mail naar voorlichtingbartimeus@verwijder-dit.reacollege.nl met als titel ‘voorlichting gemeente’ of ‘voorlichting scholen’ en uw gegevens. U ontvangt dan informatie over de komende voorlichtingsevenementen.

De dienstverlening van REA College valt onder de Participatiewet. De scholingstrajecten naar werk worden vergoed vanuit een subsidieregeling van UWV in samenwerking met gemeenten.