Informatie omtrent coronavirus

16-03-2020

In navolging van de maatregelen van de overheid voor scholen heeft ook REA College van 16 maart tot en met 6 april 2020 de deuren voor studenten en bezoekers gesloten.

Onze medewerkers zijn aan het werk en ondersteunen onze studenten met onderwijs op afstand. Per opleiding zullen de oplossingen daarvoor verschillen. Opleidingscoaches informeren de studenten over de gekozen kanalen. Heb je vragen? Stel ze aan je opleidingscoach of traject coach.

Als een stagebedrijf andere richtlijnen heeft dan REA College, worden in principe de richtlijnen van het stagebedrijf gevolgd. Wanneer deze aangepaste regels invloed hebben op de stage van de student dan zal REA College in overleg met het stagebedrijf aanpassingen doorvoeren.

Wij blijven telefonisch en via e-mail bereikbaar.

12-03-2020

In verband met de uitbraak van het Corona virus (COVID-19) volgt het REA College de richtlijnen van de overheid en het RIVM. We nemen de volgende maatregelen, die gelden zowel voor onze studenten als voor onze medewerkers:

  • Bij verkoudheid, niezen, hoesten (ook zonder koorts) blijven we thuis.
  • We vermijden lichamelijk contact (handen schudden, aanraken, dichtbij komen).
  • We zijn extra alert op hygiĆ«ne (extra handen wassen, in de elleboog hoesten, papieren zakdoekjes en handdoekjes gebruiken etc.).

Houd er rekening mee dat geplande uitjes en stages mogelijk afgezegd worden omdat organisaties en werkgevers hun maatregelen treffen. Indien je nog vragen hebt, zorgen wilt uiten of zelf de inschatting maakt dat het voor jou niet veilig is om te komen, laat dit dan aan ons weten.