Diploma-uitreiking locatie Nijmegen

Op 29 juni 2018 vierden weer zeven blije en trotse studenten van het REA College het behalen van hun diploma! Na bijna twee jaar hun opleiding aan het REA College te hebben gevolgd, zijn vijf van hen ook niet alleen in het bezit van een diploma maar óók van een arbeidscontract.

Ze gaan vrijwel meteen aan het werk binnen de ICT, de Media Design, als receptioniste/secretaresse bij een fysiotherapeuten praktijk, op een ROC en binnen de logistiek bij een grote onderneming. De andere twee hebben ‘hun’ werkgever nog niet gevonden maar daar wordt hard aan gewerkt. Samen met de bemiddelaar gaan ze nog gedurende de zomer op pad om een fijne werkplek te vinden. De verwachting is dat dit ook zeker gaat lukken!

Het REA College is heel trots op en blij voor deze kanjers! Het is geweldig als je dat felbegeerde papiertje in handen krijgt en nog geweldiger als je het ook meteen kunt omzetten naar een baan waarin je tot je recht komt en het naar je zin hebt. Wij wensen Jeroen, Rene, Marieke, Sten, Troy, Melvin en Jasper heel veel succes met en heel veel plezier in hun verdere loopbaan.