8 december - Online voorlichting REA College voor het onderwijs (locaties Utrecht, Ermelo en Apeldoorn)

Kent u jongeren met een beperking die (dreigen) uit te vallen in het reguliere beroepsonderwijs? Bijvoorbeeld als leerlingen te weinig sociale- en werknemersvaardigheden beschikken om zich staande te houden tijdens een stage of regulier werk?  


Speciaal voor deze jongeren vanaf 17 jaar en zonder startkwalificatie heeft REA College een passend scholingstraject, altijd op maat en met als doel passend werk!

We vertellen u er graag meer over tijdens onze Online voorlichting op 8 december 14:30 tot 15:30, speciaal voor medewerkers uit het onderwijs.

Het programma:

  • Een presentatie over de mogelijkheden bij REA College 
  • Een cursist vertelt over zijn ervaring 
  • Ruimte voor al uw vragen

Aanmelden?
Stuur dan een mail met uw naam naar: voorlichtingbartimeus@reacollege.nl met als titel "voorlichting 8 december"
(Om de voorlichting overzichtelijk te houden hanteren we een maximaal aantal deelnemers dus meldt u op tijd aan)

Aangemeld?
Dan krijgt u een week voor de voorlichting een link naar de online voorlichtingsbijeenkomst en op de dag van de bijeenkomst ontvangt u een reminder van ons.

Graag tot op de online voorlichting!

Meer online voorlichting?

Dit is een online voorlichting voor onderwijsmedewerkers. Bent u betrokken vanuit een gemeente of cursist en wilt u ook een online voorlichting volgen? Dat kan. Stuurt u dan een mail naar voorlichtingbartimeus@verwijder-dit.reacollege.nl met als titel ‘voorlichting gemeente’ of ‘voorlichting cursisten’ en uw gegevens. Wij houden u vervolgens op de hoogte van voorlichtingsevenementen voor u. 
 
Onze dienstverlening valt onder de Participatiewet en wordt vergoed vanuit een subsidieregeling met UWV, gemeenten en REA College.