Nieuwsarchief

Nieuwe tractor voor REA College Groenopleidingen

23 december 2016

REA College Groenopleidingen heeft een nieuwe tractor in ontvangst mogen nemen. Pluryn Weekjournaal was er bij.

NIEUWSITEM BEKIJKEN

Diploma-uitreiking bij locatie Nijmegen

28 juni 2016

Afgelopen vrijdag 24 juni heeft locatie Nijmegen een diploma-uitreiking gehouden voor zes cursisten. Vier gediplomeerden hebben inmiddels een arbeidscontract en twee hebben uitzicht op een baan.

Plantenmarkt REA College en Werkenrode School

2 mei 2016

Het voorjaar begint pas echt als de Plantenmarkt van REA College Groenopleidingen en Werkenrode School in Groesbeek is geweest. De verkoop van onder meer perkgoed, 

 

hangbegonia’s, kuipplanten, salvia’s en mini-tomatenplanten vindt plaats op vrijdag 20 mei en zaterdag 21 mei bij kas op het terrein van Pluryn-locatie Werkenrode. 

LEES VERDER

REA College doet mee aan project INDIVERSO

4 januari 2016

Het ontwikkelen van nieuwe ondersteuningsconcepten voor mensen met psychische beperkingen bij beroepsopleidingen en het vinden en behouden van werk kan een uitdaging zijn. 

 

In project INDIVERSO bundelen 11 instellingen uit 7 Europese landen hun krachten om hiervoor oplossingen te bedenken. Eén van deze instellingen is REA College. 

LEES VERDER

REA College 15 december op NPO Radio 1 bij De Ochtend

16 december 2015

Dinsdag 15 december was de aftrap voor een aantal van onze cursisten in hun nieuwe werkzaamheden. 6 cursisten gaan werken voor URconnected, een telemarketingbedrijf dat zich gaat vestigen in Ermelo. 

 

Er was een bijeenkomst waarbij de cursisten, de werkgever en een aantal opdrachtgevers aanwezig waren. Dit bericht is opgepakt door De Ochtend, een radioprogramma op NPO Radio 1. 

LEES VERDER

Tevreden cursisten bij REA College

7 december 2015

Voor REA College is het van groot belang om te weten wat de cursisten en opdrachtgevers van hun opleiding en begeleiding vinden. Daarom worden er ieder jaar tevredenheidsmetingen gehouden.

 

De resultaten daarvan worden gebruikt om verbeteringen in de dienstverlening te realiseren. 

LEES VERDER

Verslag bijeenkomst MBO en REA College

15 oktober 2015

Een verslag van de bijeenkomst op 8 oktober in het licht van een nadere kennismaking van MBO met REA College. 

Ik heb een vraag

Ik wil contact