Nieuws van REA College

Studenten van locatie Nijmegen werken mee aan het opknappen van een historisch schip

17 augustus 2017

In de Gelderlander is onlangs een artikel geplaatst over studenten van de metaalopleiding van locatie Nijmegen die mee gaan werken aan het opknappen van een historisch schip.

Diploma-uitreikingen locatie Nijmegen

15 augustus 2017

Op 6 en 7 juli werden weer diploma's uitgereikt in Nijmegen. Voor de Topklas was dit voor het eerst. Pluryn Weekjournaal was hier bij op beide dagen aanwezig.

Informatiemiddag locaties Heerlen en Eindhoven

13 juli 2017

Wij organiseren op donderdag 14 september vanaf 13:00 informatiemiddag voor locaties Heerlen en Eindhoven. Deze informatiemiddag is in Heerlen. 

 

Klik hier om je aan te melden voor deze middag.

AANMELDEN

Workshops REA College over toekomstplanning druk bezocht

11 juli 2017

Op dinsdag 27 juni jongstleden is in Duitsland de slotconferentie gehouden van het INDIVERSO project. In dit project gaat het om het aanreiken van strategieën en oplossingen voor de begeleiding naar werk van mensen met een psychische en psychiatrische beperkingen. Meer dan 200 specialisten uit 7 Europese landen hadden zich verzameld om de resultaten van het project te bespreken.

Gezellige plantenmarkt Groenopleidingen

8 mei 2017

Op het terrein van Werkenrode Jeugd staat een professionele kas, waar leerlingen planten kweken in het kader van hun groenopleiding aan het REA College of Werkenrode School. Een keer per jaar verkopen zij de gekweekte planten, samen met planten afkomstig van stagebedrijven.

 

Deze gezellige Plantenmarkt vindt dit jaar plaats op vrijdag 12 mei en zaterdag 13 mei.

LEES VERDER

REA College overhandigt boek REAliteit aan Jetta Klijnsma

28 maart 2017

‘REAliteit’ maakt indruk.

LEES VERDER

Met creatieve workshops de leerproblemen te lijf

31 januari 2017

In het beroepsonderwijs groeit het aantal jongeren met psychisch/psychiatrische problematiek in combinatie met gedragsproblemen sterk. Voor leraren en werkgevers kan dit een flinke uitdaging zijn. Het huidige onderwijs- en ondersteuningsaanbod, vaak gebaseerd op algemene handicapdefinities met bijbehorende kenmerkende problematiek, sluit vaak niet aan bij wat voor deze jongeren nodig is.

 

Daarom hebben REA College Pluryn en Ambachtsplein, samen met een aantal Europese instellingen in het project Indiverso, nieuwe methoden en instrumenten gemaakt om hier een antwoord op te geven. Het eerste instrument dat nu beschikbaar komt is de creatieve workshop.

LEES VERDER

Nieuwe tractor voor REA College Groenopleidingen

23 december 2016

REA College Groenopleidingen heeft een nieuwe tractor in ontvangst mogen nemen. Pluryn Weekjournaal was er bij.

NIEUWSITEM BEKIJKEN

Ik heb een vraag

Ik wil contact